Model
- Ice Bagno Short
- Ice Bagno Inox Reflex Vertical
- Ice Bagno Horizontal
Leverancier
Caleido

Radiatoren
Comfortabel en aangenaam, zo ervaart u uw badkamer het liefst. Deze belangrijke ruimte, die inmiddels is uitgegroeid tot één van de belangrijkste kamers van uw huis, moet u behagen gedurende de momenten dat u er verblijft. Een aangename temperatuur is daarbij onontbeerlijk. Een koude vloer of een kille badkamer is te voorkomen door te zorgen voor een adequate verwarming.

De huidige designradiatoren stralen zowel warmte als stijl uit. Door het veelvoud aan merken, modellen en maten vindt u altijd een type dat voldoet aan uw smaak en behoefte. Belangrijk is dat de warmteopbrengst van uw radiator voldoende is voor uw ruimte. Het zou erg jammer zijn als u uw badkamer straks niet op temperatuur krijgt. De sanitairspecialist kan u hierin goed adviseren.

Radiatoren 2
De hedendaagse radiator is niet alleen een verwarmingsobject, hij wordt ook regelmatig als handdoekenrek gebruikt. Bedoeld om uw handdoek te drogen maar ook om u te voorzien van een heerlijk warme knuffeldoek voor als u uit de douche komt. De meest basic designradiator die nog steeds goed verkoopt bestaat uit een simpel buizen frame, een soort ladder die u in verschillende maten en modellen kunt krijgen. Deze bieden de mogelijkheid om op bepaalde locaties tussen de buizen een of meerdere handdoeken op te hangen.

De moderne uitvoeringen zijn veel strakker en hebben in plaats van buizen een strakke plaat die ook weer in diverse maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Voor de plaat kunnen een of meerdere beugels worden geplaatst waarover een handdoek past. Bij de nieuwste modellen wordt ook gebruik gemaakt van led-verlichting. U ziet dat zelfs de mogelijkheden met designradiatoren eindeloos zijn.

Radiatoren 2

InterDoccia Catalogus 2017 – Segment Radiatoren

Caleido 2016/2017 brochure

 • Catalogus

 • Contactgegevens

  Contact adres:
  Dorperhofweg 5-C
  8161 PD Epe

  Bezoek op afspraak

  Telefoon:
  +31 (0) 578 62 32 83
  E-mail: info[@]interdoccia.nl

 • Diversen

  Contact opnemen via:
  Contactformulier

  Algemene Voorwaarden:
  Download hier

  KvK nummer:
  65595386