Model
- Comp. 35 (met o.a. Dark Grey Engadina Melamine Base)
- Comp. 39 (met o.a. Glossy Dark Beige Lacquer Bases)
- Comp. 31 (met o.a. Tobacco Sherwood Melamine Base)
- Comp. 32 (met o.a. Light Grey Eco-cement Console)
Leverancier
Hafro Geromin

Badkamermeubels

Achter de kastdeurtjes of lades worden alle leidingen en sifon(s) weggewerkt en de wasbak wordt in of op het blad gemonteerd. De overige ruimte wordt benut voor het opbergen van alle spullen die u in de badkamer nodig heeft. Badkamerkasten zijn er in alle denkbare maten, zodat u de beschikbare ruimte bijna altijd optimaal kunt benutten. In plaats van een spiegel kunt u ook kiezen voor een spiegelkast, waarin verlichting en stopcontacten zijn gemonteerd.

Uw flesjes en potjes zijn dan mooi aan het oog onttrokken maar wel altijd onder handbereik. Ladekasten zijn het handigst onder de wastafel. U hebt dan een volledig zicht op de inhoud van de kast en de lades voorkomen moeilijk bukken. Hoge kasten zijn vrijwel altijd met glazen of houten schapjes uitgevoerd. Er zijn tegenwoordig ook handige horizontale kasten verkrijgbaar die u bijvoorbeeld boven het bad of toilet kunt bevestigen. Niets is tenslotte zo handig als wat extra opbergruimte.

Badkamermeubels 2

De betere badmeubels zijn voorzien van zelfsluitende lades, u hoeft de lade dan slechts zachtjes dicht te doen. Het laatste stukje sluit dan vanzelf. Ook zijn veel kastjes tegenwoordig voor- zien van een zogenoemd softclosingsysteem, waardoor ook deze het werk het laatste stukje van u overnemen en geluidloos sluiten. Badkamermeubels zijn tegenwoordig de sfeermakers van de badkamer.

Zo staat een grijs eikenhouten meubel perfect in een strak vormgegeven badkamer met grijstinten. Voor wat extra opberg- ruimte is het ook uitermate handig om een verticale of horizontale kast in eenzelfde kleur op een andere locatie in de badkamer op te hangen. Zo creëer je een prachtig geheel. Als u durft, kunt u een badmeubel ook bijvoorbeeld in oranje, zwart of blauw uitvoeren, succes gegarandeerd.

Let voor de kwaliteit van een badmeubel vooral op de afwerking van de randen. De naden tussen de voor- en de zijkanten van een badmeubel zijn het gevoeligst voor indringend vocht.

Badkamermeubels 3

De badkamermeubels zijn niet alleen een blikvanger voor het oog, ze vormen ook de oplossing voor de opbergproblemen van (bad-)handdoeken, washandjes, toiletartikelen en schoonmaak- middelen. De meeste badkamermeubels zijn een combinatie van wastafel en bergruimte. En dat is uitermate handig en praktisch. De beste meubels zijn volledig mat of hoogglans gelakt, waardoor zich nergens naden bevinden wat de levensduur aanzienlijk verlengd.

De keuze voor het juiste wastafelblad is erg belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een wastafel waar u met zijn tweeën tegelijkertijd gebruik van kunt maken, dan is een extra brede wastafel of een wastafelblad dat uit twee bakken bestaat noodzakelijk. U kunt de wastafelkranen traditioneel op het wastafelblad plaatsen, maar tegenwoordig wordt de wastafelkraan steeds vaker op de muur geplaatst. Dit ziet er fraai uit en bovendien vergemakkelijkt dit het reinigen van de wastafel. Als u geen losse wastafel op het blad wenst te plaatsen, dan kiest u voor een geïntegreerde wastafel, die vrijwel altijd is gemaakt van keramiek, gegoten kunststof of Solid Surface. Over het algemeen is een wastafelblad van gegoten kunststof of Solid Surface strakker qua vormgeving dan een keramiek wastafelblad. Keramiek krast echter minder en heeft een meer natuurlijke uitstraling.

Steeds vaker vinden natuurlijke materialen als keramiek, hout, glas en staal elkaar in modieus badkamermeubilair.

Badkamermeubels 4

InterDoccia Catalogus 2017 – Segment Badkamermeubels

Hafro Geromin Bathroom 2016

Hafro Geromin Laundry 2016

Hafro Geromin Cersaie 2017 magazine

 • Catalogus

 • Contactgegevens

  Contact adres:
  Dorperhofweg 5-C
  8161 PD Epe

  Bezoek op afspraak

  Telefoon:
  +31 (0) 578 62 32 83
  E-mail: info[@]interdoccia.nl

 • Diversen

  Contact opnemen via:
  Contactformulier

  Algemene Voorwaarden:
  Download hier

  KvK nummer:
  65595386