Model
Forma Moka
Leverancier
Hafro Geromin

Douchevloeren

Voor veel natte cellen is de douchebak de basis. Een douchebak uit sanitairacryl of Solid Surface is hygiënisch, voorkomt lekkages en slippartijen. Erg populair zijn de vlakke douchebakken, waarmee je een lage instap creëert.

Deze nieuwste generatie luistert naar de naam douchevloeren. Omdat deze ultravlakke douchebakken volledig worden geïntegreerd in de vloer is de opstap geheel verdwenen en loopt u zonder obstakels zo uw douche in. Ruim douchen is de trend. Er zijn douchebakken verkrijgbaar tot een breedte van 210 cm waarmee op de plaats van het oude bad bijvoorbeeld een prachtige inloop- douche kan worden gecreëerd.

In plaats van een douchebak wint ook het douchen op de tegel- vloer weer aan populariteit. Geen douchebak, maar gewoon doorlopen van de badkamer zo de douche in. Bij voorkeur worden de douchecellen zonder douchebak voorzien van een minimalistische douchegoot onder de deur of tegen de muur, waardoor het douche- water geen kans krijgt de badkamer in te lopen.

Vanuit hygiënisch- en veiligheidsoogpunt verdient het douchen op een douchevloer of -bak de voorkeur ten opzichte van het douchen op een tegelvloer. Tegelvoegen zijn bij uitstek de plaatsen waar bacteriën zich vastzetten die vuiligheid en schimmels veroorzaken. Bovendien zijn tegelvoegen lastig om te reinigen en zorgen tegels in combinatie met zeepresten vaak voor pijnlijke valpartijen. Ook zult u met een douchevloer- of bak minder last hebben van lekkende afvoerputten of -goten. Verder hoeft u met een douchevloer of -bak geen waterafschot aan te brengen in de tegelvloer. Voor veel mensen is het ontbreken van een opstap naar de douche toch reden om voor een afvoerput of -goot te kiezen.

Veel douchevloeren uit acryl en Solid Surface kunnen echter ook gelijk met de tegelvloer worden ingebouwd, waardoor u ook zonder opstap van de voordelen van een douchevloer of -bak kunt profiteren. Door de strakke randafwerking van de Solid Surface douchevloeren en -bakken creëert u zelfs bij gebruik van gerectificeerde tegels een prachtige strakke overgang met uw tegelvloer. Een douchevloer of -bak uit Scene Solid Surface is minder glad dan bijvoorbeeld een douchevloer of -bak uit plaatstaal of acryl.

Douchevloeren en-bakken uit acryl en Solid Surface zijn behalve in glanzend en mat wit, vaak ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar zodat u desgewenst een goede match kunt maken met de kleur van uw tegelvloer.

InterDoccia Catalogus 2017 – Segment Douchevloeren

Hafro Geromin Wellness 2016 (inclusief douchevloeren)

Hafro Geromin Cersaie 2017 magazine

 • Catalogus

 • Contactgegevens

  Contact adres:
  Dorperhofweg 5-C
  8161 PD Epe

  Bezoek op afspraak

  Telefoon:
  +31 (0) 578 62 32 83
  E-mail: info[@]interdoccia.nl

 • Diversen

  Contact opnemen via:
  Contactformulier

  Algemene Voorwaarden:
  Download hier

  KvK nummer:
  65595386