Onderzoek toont aan dat de badkamer boven aan het lijstje staat met ruimtes die huizenbezitters het liefst zouden vernieuwen of aanpassen. De badkamer heeft een levensduur van gemiddeld 20 jaar. In de laatste decennia heeft deze ruimte een ware metamorfose ondergaan. Veel badkamers zijn daarom hoognodig aan een opknapbeurt toe. Was de badkamer in de vorige eeuw nog voornamelijk een wasruimte, tegenwoordig zijn genieten, ontspannen en design de ‘keywords’ bij het uitzoeken van een nieuwe badinrichting. Het huidige aanbod in de sanitairmarkt laat dan ook niets te wensen over. U kunt uw ideeën, wensen en dromen volledig waarmaken als u op zoek gaat naar een nieuwe wellnessruimte thuis.

InterDoccia

Badkamers zijn een volwaardig onderdeel van de woning geworden. U kunt op deze leefruimte echt uw persoonlijk stempel drukken. De variaties zijn bijna eindeloos. Was u vroeger nog regelmatig beperkt in uw keuzes als het ging om de inrichting – door bijvoorbeeld een te kleine ruimte of een onhandige locatie van uw ramen, deuren of schuine dak – tegenwoordig zijn vrijwel alle producten op maat leverbaar en kunt u met een slim ontwerp meer uit uw ruimte halen dan u ooit voor mogelijk hield. Een bad- kamer is niet alleen een slimme investering voor uw welzijn, ook is het naast de keuken, dè ruimte waarop aspirant huizenkopers primair selecteren als zij een keuze maken voor hun nieuwe woning. Gezien de huidige ontwikkelingen op de huizen- en hypotheken- markt kunnen huizenkopers vaak maar net voldoende hypotheek krijgen om hun nieuwe huis gefinancierd te krijgen. Extra financiering voor de verbouwing, zoals vroeger heel gebruikelijk was, zit er vaak niet meer in. Vandaar dat de keuken en badkamer vaak extra kritisch wordt bekeken in het selectieproces. Mocht u dus ooit van plan zijn uw huis te verkopen, dan is een nieuwe badkamer een slimme investering; voor nu en voor straks.

Een goed ontwerp maakt een mooie badkamer

Hoe aanlokkelijk het ook lijkt om, op zoek naar uw nieuwe droom- badkamer, de vele badkamershowrooms, badkamerbladen en internetpagina’s af te gaan speuren; een nieuwe badkamer start met een ontwerp van de ruimte. Zonder goed ontwerp is het vrijwel onmogelijk om de beste keuzes te maken voor uw nieuwe badkamer. Er zijn namelijk wel honderden merken, duizenden producten en ontelbare modellen, kleuren en designs verkrijgbaar waaruit u kunt kiezen. Zonder goed ontwerp haalt u niet het maximale uit uw ruimte en uw budget. Uw wensen bepalen het ontwerp en het ontwerp bepaalt welke producten daar het beste in- en bijpassen.

U zult verbaast zijn wat u met de beschikbare ruimte en de producten, die in de huidige markt verkrijgbaar zijn, kunt doen. Zelfs van de kleinste ruimte en het krapste budget is door een slim en creatief ontwerp de meest fantastische badkamer te maken. Met het uiteindelijke ontwerp in uw handen gaat u vervolgens op zoek naar de producten die het beste passen bij uw smaak en financiële mogelijkheden.

Stoom ontwerp 2 Stoom ontwerp

U kunt natuurlijk uw badkamer zelf ontwerpen door het maken van een tekening of met behulp van de diverse online ontwerp- programma’s, maar waarschijnlijk is het ontwerpen van badkamers niet uw dagelijkse werk en zult u mogelijk niet op de hoogte zijn van alle producten en technische innovaties die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Het beste startpunt is dan ook om u te laten adviseren door een creatieve badkamerontwerper. Nederland telt circa 1000 sanitairspecialistzaken waar adviseurs werken die u graag helpen met het ontwerp van uw nieuwe badkamer. Dit gebeurt in vrijwel alle gevallen geheel kosteloos. De meeste sanitairspecialisten beschikken bovendien over programma’s die u de mogelijkheid bieden om het ontwerp in kleur én in 3D te bekijken. Dit maakt het oriënteren een stuk eenvoudiger, omdat u al fotorealistisch kunt visualiseren waar de producten straks in uw nieuwe badkamer komen te staan en hoe ze eruit zien.


Voor uw vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier of dealerformulier.

 • Catalogus

 • Contactgegevens

  Contact adres:
  Dorperhofweg 5-C
  8161 PD Epe

  Bezoek op afspraak

  Telefoon:
  +31 (0) 578 62 32 83
  E-mail: info[@]interdoccia.nl

 • Diversen

  Contact opnemen via:
  Contactformulier

  Algemene Voorwaarden:
  Download hier

  KvK nummer:
  65595386